JO VUODESTA 1991

Picnicin tarina

Me Picnicillä haluamme tarjota sinulle ruokaa, jota voit syödä hyvällä omallatunnolla.

Joka maistuu hyvältä syödessä, ja tuntuu hyvältä vielä syömisen jälkeenkin.

Tämä omatunto-juttu on tällainen pienen yrityksen pieni periaate. Isot pelastaa maailmaa, me ehkä sinun päiväsi ja sehän on ollut meidän työ jo vuodesta 1991.

Yhtä tärkeää kuin se miten ruokaa tehdään, on se, kenen kanssa sitä tehdään. Olemme äärimmäisen tarkkoja yhteistyökumppaneistamme.

Hyvästä yhteistyökumppanista on niin ylpeä, että heidän logonsa haluaa liimata ravintolaansa. Etuovemme laseissa on tälläkin hetkellä kahvitoimittajamme Kaffa Roasteryn logo. 

Kaikki lähtee raaka-aineista

Jos haluaa tehdä hyvää ruokaa, tarvitaan hyviä raaka-aineita. Yksinkertaista. Siksi käytämme läheltä tuotettuja kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista.

  • Perunat tulevat länsirannikolta
  • Salaatit Turun kupeesta
  • Mustikat Kainuusta
  • Mansikat Itä-Suomesta
  • Kahvit paahdetaan Kaffa Roasteryllä Helsingissä

Kaikki tehdään paikan päällä, omin käsin. Kun kuorma tuodaan aamulla takaovesta, niin iltaan mennessä se muuttuu salaateiksi, uuniperunoiksi ja smoothieiksi, joita voit syödä paikan päällä, tilata etukäteen tai napata mukaan.

Picnicläiset

Ja lopuksi päästäänkin tärkeimpään, eli ruoantekijään. Picnicläiseen. Kauttamme yli 3000 nuorta on päässyt työelämään kiinni ja edennyt siitä peruna, patonki ja korvapuusti kerrallaan. Nyt osa heistä vastaakin esimiehenä omasta Picnic-ravintolastaan. Meillä työn tekeminen mahdollistaa monipuolisen oppimisen ja uralla etenemisen. Tiskin takana me olemme tiimi, joka välittää ja pitää huolta toisistaan. Pyrimme siihen, että ainoa työkaveri, joka meillä käy kuumana, on uuni.