Makuja kauden raaka-aineista
Picnicin kausimenu koostuu kauden makumaailmasta, tunnelmasta ja raaka-ainesta.
Kaikki lähtee raaka-aineista. Jos haluaa tehdä hyvää ruokaa, tarvitaan hyviä raaka-aineita. Yksinkertaista. Siksi käytämme läheltä tuotettuja kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Perunat tulevat länsirannikolta, salaatit Turun kupeesta ja mustikat Kainuusta.
Kauden uutuudet löydät alta.
Kauden uutuudet
Lämmin juustoleipä
Pariloitava focaccia-leipä.
5.90€
Lämmin kinkku-juustoleipä
Pariloitava focaccia-leipä.
5.90€
Lämmin Kana-caesar leipä
Pariloitava lämmin focaccia-leipä.
6.90€
Lämmin Kinkku-briejuustopatonki
6-viljan patongissa kinkku (Suomi), Brie-juusto, sinappituorejuusto, salaatti, kuivattu karpalo.
7.90€
Lohi-fetasalaatti
Lohi ja feta, täydellinen makupari. Annos sisältää lämmisavustettua kirjolohta (Suomi/Norja),...
13.70€
Vuohenjuusto-punajuurisalaatti
Värikäs ja maukas salaattimme sisältää vuohenjuustoa, marinoitua bataattia ja punajuurta,...
11.70€
Skagen-caesarsalaatti
Skagen-caesarsalaatti sisältää katkarapuja, pikkelöity fenkolia, juustolastuja, miniluumutomaatteja, rukolaa, turkulaisen DeliVerde-puutarhan...
12.70€
Katkarapuskagen-uuniperuna
Uutuusmaku! Annos sisältää kaksi uuniperunaa, katkarapuja remouladekastikeessa.
12.70€
Paahtopaisti-uuniperuna
Talvinen uutuusmaku! Annos sisältää kaksi uuniperunaa ja kotimaista paahtopaistia remouladekastikeessa.