Makuja kauden raaka-aineista

Picnicin kausimenu koostuu kauden makumaailmasta, tunnelmasta ja raaka-ainesta. 

Kaikki lähtee raaka-aineista. Jos haluaa tehdä hyvää ruokaa, tarvitaan hyviä raaka-aineita. Yksinkertaista. Siksi käytämme läheltä tuotettuja kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Perunat tulevat länsirannikolta, salaatit Turun kupeesta ja mustikat Kainuusta.

Kauden uutuudet löydät alta.

Kauden uutuudet


Lämmin juustoleipä

Pariloitava focaccia-leipä.

5.90€

Lämmin kinkku-juustoleipä

Pariloitava focaccia-leipä.

5.90€

Lämmin Kana-caesar leipä

Pariloitava lämmin focaccia-leipä.

6.90€

Lämmin Kinkku-briejuustopatonki

6-viljan patongissa kinkku (Suomi), Brie-juusto, sinappituorejuusto, salaatti, kuivattu karpalo.

7.90€

Lohi-fetasalaatti

Lohi ja feta, täydellinen makupari. Annos sisältää lämmisavustettua kirjolohta (Suomi/Norja),...

13.70€

Vuohenjuusto-punajuurisalaatti

Värikäs ja maukas salaattimme sisältää vuohenjuustoa, marinoitua bataattia ja punajuurta,...

11.70€

Skagen-caesarsalaatti

Skagen-caesarsalaatti sisältää katkarapuja, pikkelöity fenkolia, juustolastuja, miniluumutomaatteja, rukolaa, turkulaisen DeliVerde-puutarhan...

12.70€

Katkarapuskagen-uuniperuna

Uutuusmaku! Annos sisältää kaksi uuniperunaa, katkarapuja remouladekastikeessa.

12.70€

Paahtopaisti-uuniperuna

Talvinen uutuusmaku! Annos sisältää kaksi uuniperunaa ja kotimaista paahtopaistia remouladekastikeessa.

11.70€